top of page

Zelf toevoegen 
• 400 gram groente
• 350 gram gehakt
• 300 gram macaroni/ spaghetti
• 3 blikjes tomatenpuree à 70 gram
• 2 el olijfolie

Mix-E-free E-nummervrije Macaroni Spaghetti kruidenmix

Macaroni
Spaghetti

Bereidingswijze

1. Kook de macaroni/ spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2. Doe het gehakt samen met de olijfolie en de kruidenmix in een wok of grote koekenpan. Bak het gehakt gaar. Voeg de tomatenpuree en de groente toe en bak het kort mee.
3. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.
4. Zout en peper naar smaak toevoegen.


Eet smakelijk!

Ingrediënten
Keltisch zeezout, paprika, knoflook, foelie, basilicum, peterselie, chillies.

Kan sporen van mosterd en selderie bevatten.

Koel, droog en donker bewaren.
Netto gewicht 20 gram

​Voedingswaarde per 100 gram
Energie                                    429 kJ / 102 kcal
Vetten                                                               3,7 g
  waarvan verzadigde vetzuren            0,5 g
Koolhydraten                                               18,7 g
  waarvan suikers                                         3,4 g
Vezels                                                               9,6 g
Eiwitten                                                           5,2 g
Zout                                                                66,4 g

EAN: 7445901191106

bottom of page