top of page
Zelf toevoegen
• 400 gram groente
• 350 gram gehakt
• 300 gram macaroni/ spaghetti
• 3 blikjes tomatenpuree à 70 gram
• 2 el olijfolie

Macaroni
Spaghetti
Bereidingswijze
1. Kook de macaroni/ spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2. Doe het gehakt samen met de olijfolie en de kruidenmix in een wok of grote koekenpan. Bak het gehakt gaar. Voeg de tomatenpuree en de groente toe en bak het kort mee.
3. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.
4. Zout en peper naar smaak toevoegen.
Eet smakelijk!
Ingrediënten
Keltisch zeezout, paprika, knoflook, foelie, basilicum, peterselie, chillies.
Kan sporen van mosterd en selderie bevatten.
Koel, droog en donker bewaren.
Netto gewicht 20 gram
​Voedingswaarde per 100 gram
Energie 429 kJ / 102 kcal
Vetten 3,7 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g
Koolhydraten 18,7 g
waarvan suikers 3,4 g
Vezels 9,6 g
Eiwitten 5,2 g
Zout 66,4 g
EAN: 7445901191106
bottom of page